Victor Meuwissen

Jouw woning compleet woonklaar bij oplevering? Aan jou de keuze!

In Hanick heb je de unieke mogelijkheid om je woning compleet woonklaar te laten opleveren door te kiezen voor één van de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen. Op het moment dat je de sleutel krijgt hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. Als je wilt, helpen we je daarnaast kiezen voor een indeling van elke verdieping die past bij jouw Leefwijze.

Victor&Wonen

Door te kiezen voor Victor&Wonen kun je direct wonen en genieten van jouw nieuwe thuis. Geen eindeloze showroombezoeken, keuzestress of wekenlang klussen, maar met een paar slimme keuzes het huis creëren dat bij je past. Zodat je direct bij binnenkomst echt thuiskomt in je nieuwe thuis.

Welke Woonsfeer en Leefwijze passen bij jou?

Op de speciaal ontwikkelde Victor&Wonen website voor Hanick vind je alle voordelen en kenmerken van Victor&Wonen. Ontdek welke Woonsfeer en Leefwijze(n) bij jou en je gezin passen en laat je inspireren door de video’s en het blog van interieurdesigner Victor Meuwissen. Creëer daarna je eigen thuis in de handige online inspiratietool  en deel jouw nieuwe thuis met je vrienden en familie. Herkennen ze jou in je ontwerp?

Voordelen Victor&Wonen

  • Direct kunnen wonen in een huis dat helemaal bij jou past!
  • Vele keuzemogelijkheden, creëer zelf je unieke thuis
  • Direct zekerheid van kosten
  • Geen bezoek meer aan meerdere showrooms
  • Niet meer klussen
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Angelique Hensen-Straver
Verkoopmanager

030-6097272
angelique.hensen@am.nl

Angelique Hensen-Straver
Ligging van het project